Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

onsdag 8. februar 2012

Gangen.

Hei! lenge siden jeg har vist bilder fra gangen vår, så nå kommer det noen :)

Vi har bokhyller på begge sider av gangdøra + mange bokhyller oppe = jeg elseker bøker ♥

Klem fra fru Strøm 

mandag 6. februar 2012

Hei!  Ny uke, nye muligheter :)
Ønsker dere alle en flott uke.
Klem fra Fru Strøm

fredag 3. februar 2012

Div. stue


Heisann! Tenk at det er fredag allerede, utrolig så fort tiden går. Viser div. bilder fra stua, tatt tidligere i uka :) Nå må jeg hive meg på husarbeid før mann og barn kommer hjem. Ønsker dere som titter innom sida mi en riktig god helg :)
Klem fra fru Strøm

torsdag 2. februar 2012

Forandring fryder.

Hei :) I går ble det rydda og ordna litt på loftstua. Bestemors symaskin ble flyttet opp, og står nå på sybrdet jeg fikk av tanta mi. Den runde puta på bildet over er en av de jeg sydde selv. Denne har en blondepompong som pynt på framsiden.


Her er det litt lang - lang- rekke...


Måtte skifte ut til hvitt trekk på sofaen :) 


Ønsker dere en flott dag, klem fra fru Strøm

onsdag 1. februar 2012

Stue

Hei! Vi har nok en nydelig dag her hos oss, 12 minusgrader og sol :) Synes det er litt i kaldeste laget, men mye bedre enn regn, sludd osv. I dag kommer noen stuebilder, og Gråtass linselus er med :)) Ønsker dere en flott dag.
Klem fra Fru Strøm
Related Posts with Thumbnails