Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

tirsdag 28. august 2012

Plutselig lyst....

Hei :) Jeg skulle liksom avslutte interiørbloggen min, men den ble aldri slettet helt. Nå fikk jeg plutselig lyst til å legge ut et nytt innlegg, så her kommer noen bilder fra Huset ved elven :) Hos oss er det fremdeles et sommerlig preg på interiøret, pasteller og lyse, lette tekstiler. Jeg føler meg ikke helt klar for høsten ennå, synes vi har hatt alt for lite sommer her i Trøndelag....
 
 
Pleddet har jeg heklet ferdig og montert nå i sommer. Det ble et fint sommerpledd i ensfargede oldemorruter, med kant og sammenhekling i blått.
 
 
Slagbenken og kjøkkenbordet har fått plass under vinduene, og det lille bordet har blitt hvitt i løpet av sommeren. Forandring fryder :)
 
 
Et lite heklepledd i pastellfarger henger over denne oldefar-stolen. Det pleier å stå to godstoler her, men de er på ferie ;-)
 
 
Denne oldefar-stolen (vi har 4 stk.) har fått et blått hekletrekk av restegarnet etter pleddet.
 
Puffen har også sommertrekket på ennå :-) 
 
Klem fra Fru Strøm
 

1 kommentar:

  1. Så koselig å "høre" fra deg igjen. Det hvite hekleteppet med lyseblå sammenhekling var ordentlig lekkert.
    Ha ei riktig fin helg!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails