Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

onsdag 18. august 2010

SLØV BLOGGER...

Hei! Jeg har vært en kjempesløv blogger i hele sommer, men nå skal jeg skjerpe meg ... (tror jeg). Nå begynner hverdagen med skole, lekser og fritidsaktiviteter. Men vi kan tenke tilbake på en flott sommer med hytteliv, avslapping og hesteaktiviteter. Sønnen i huset har flyttet på hybel og er klar for et år med videre studier.

Har festet en blondegardin i glassvinduet på framskapet mitt,- forandring FRYDER ☺

Det hvite bordet og den brune gamle kommoden har byttet plass. Noen gamle rammer, en samling av gamle melkeflasker og en gammel koffert har fått plass sammen med bordet. Pleddet som ligger på stolen har jeg heklet i sommer. Skal legge ut et bedre bilde av pleddet senere.

Slik ble det når bestemor-kommoden fikk ny plass ☺

Paulus er verdens beste lille kattepus ☺ ☺

Mia gjør øvelser for å få rideknapp nr. 3. Her hopper hun med islandshesten Gullfaksa.
Ønsker dere alle en flott kveld ☺
Klem fra Fru Strøm

12 kommentarer:

 1. Sommeren skal nytes! Blogge kan du gjøre når du får tid og lyst :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Så fint det var med blondegardin i skapet ditt.
  Flink jente du har.
  har blogget lite i sommer jeg også.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei hei
  Blogging skal være gøy. Alle trenger vel en pause innimellom. Blir egentlig greit å komme i faste rutiner igjen nå. Her begynner skolen idag. Bhg og.
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Så koselig å se deg igjen :)
  Mange fine bilder du viser :)
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 5. Hei.Kjempe koselige,nydelige bilder.Deilig nå ut å nye det deilige været hær på Nordvestlandet.Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Sommeren er så kort her i Trøndelag, at man kan ikke sitte inne og blogge når sola endelig titter fram

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Jeg har vært inne på bloggen din før jeg begynte å blogge selv for 2 uker siden. Veldig fin blogg og hjem! Jeg var på google og søkte på glutenfritt focacciabrød, så kom jeg inn til deg! Den oppskriften skal jeg prøve. Har selv cøliaki. Har nå lagt deg som følger. Håper du titter inn til min nye blogg. Mvh Hjørdis - Husmannsplassen i Hidlesund (og finalist i Norges Vakreste Hjem:-)

  SvarSlett
 8. Flott blogg du har! Mye inspirasjon å hente her;)

  SvarSlett
 9. Heisan du. Koselig å "se" deg igjen. Men jeg skjønner hva du mener. Det er ikke alltid bloggingen er det som blir prioritert. Flotte bilder. Likte blondegardinen i skapet.
  Klæmer fra Susanne

  SvarSlett
 10. Hei Marit og velkommen tilbake! Så koselig å høre at dere har hatt en fiiin sommer ;)) Herlige bilder av både interiør, mennesker og dyr ♥ Ja, nå er det plutselig hverdagen igjen og vi setter pris på helgene igjen. Ønsker deg og dine en flott helg, spennende med din sønns studier, rart når de blir så voksne at de flytter ut. Kos deg ;) Klem Gry

  SvarSlett
 11. Heisan, koselig å se deg tilbake og at du har hatt en nydelig sommer!♥
  Nydelige interiørbilder, flott med gardinen .)
  Nudelig pusekatt, og flotte barn, ser ut som Mia klarer rideknappen med glans .)
  Her er det bhg og skolestarter - fullt øs!♥
  Men det er faktisk godt å være tilbake til hverdagen også!♥
  Ønsker deg en flott uke :)
  Klem Anki

  SvarSlett
 12. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails