Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

torsdag 2. september 2010

♥ Fyken har kommet hjem ♥

Da har vi flyttet stallplass på Fyken, han står nå bare 10 minutters gange fra der vi bor. Herlig!


Fyken venter på å haike hjem til Hemne.Her har vi tatt med Fyken hjem til oss for å bade han. Men nå synes han at han har vært her lenge nok og vil knyte opp leietauet og gå tilbake til stallen !!

Fyken synes nok det kunne vært spennende å få se inne i huset også. Hadde nok vært godt å ligge litt i sofaen...

Nå blir Fyken rein og fin ♥

Da er en nybadet Fyken klar for å gå tilbake til sine stallkompiser.

4 kommentarer:

 1. Hei
  Så fin Fyken er. Sikkert godt og få den nærmere der dere bor.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe nydelig hest.Koselig å få komme nærmere hjem.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Åååå. Nå savner jeg hestene "mine"! Bodde på gård tidligere, men bor nå midt i by! Savner gårdslivet, og HÅPER det kan bli igjen :)
  Jeg hadde ei fjordhoppe også som heter DUÅSA. Va snill, men sta og sterk. Hun hadde vært borti et uhell inne i stallen der hun sto først, og sprang meg ned flere ganger inne i stallen. Jeg var ikke borti henne på 3 mnd, til jeg bestemte meg at nå er det nok! Og siden da var hun ikke vanskelig til meg :)
  Kunne tenke meg fjording om jeg skulle hatt hest igjen :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Fine Fyken! Vil savne han, han var jo så herlig å ri på. Håper har kommer tilbake til Berge en tur da:) Hadde vært morsomt å fått til en ridtur sammen igjen og da, var jo så fin den turen vi hadde sammen alle sammen. Ble ikke til at vi ble med på ridekurset på mandagene på Berge vi. Det ble for hektisk med handball, kulturskole og ridekurs på samme dag...
  Ha en fin uke!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails