Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

lørdag 28. januar 2012

DIY - kiste av fyrverkerikasse :)

Hei! Fru Strøm er i kreativ modus for tiden, og da er det jammen bare å kjøre på :) Under bordet ser dere den kule kisten jeg lagde av en fyrverkerikasse. Inni var den temmelig svart av sot, men etter intens skrubbing luktet den bare grønnsåpe. Jeg malte den med ett strøk Pure & Original kalkmaling, og ble utrolig godt fonøyd :) Lampeskjermen fikk også en makeover i går, med en bit blondegardin og litt blonde ble den mye finere. Har malt ferdig flere møbler, og sydd enda en rund pute, men det skal dere få se en annen gang :) Gråtass snek seg med på dette blogginnlegget også :)


Førbilder av fyrverkerikassen.Teksten vises gjennom malinga når man maler med ett strøk kalkmaling.


Jeg tenkte egentlig at kassen skulle fungere som veggskap,  men i mangel på egnet veggplass her i huset ble det oppbevaringsplass for heklesaker i stedet.

Trivelig at dere titter innom siden min :)
Klem fra Fru Strøm

2 kommentarer:

 1. Kjempefin!☺
  Eg har ein slik svart som eg har interiørblad i☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Stilig!!
  Her kommer visst fyrverkeriet i pappkasser,for ellers hadde jeg hatt en sånn jeg også!! :-)
  klm ingrid l

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails