Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

onsdag 25. januar 2012

Mine nye puter, Gråtass og isisene.

Hei og hopp :) Vi har en nydelig flott dag her i Trøndelag, supert vær til å ut å ri i. Men først skal det blogges litt... I dag får dere se mine nye puter fra HM home, ble ordentlig godt fornøyd med disse. Kjøpte teppe også, for teppe og putene er i samme stil og hørte selvfølgelig sammen ;) Jeg har fått sansen for tekstiler i lin, så får pasteller og blomstrete puter vente til våren.
Gråtass, den 10 måneder gamle Maine coon kattungen vår, prøveligger den nye duken fra Kremmerhuset. Alt nytt må utforskes og prøveligges, sånn er det bare... Om ingen av de andre får med seg at mor har flyttet på ting og tang, så kan jeg være sikker på at Gråtass har full kontroll på alle endringer som foretas. Greit at noen ser hvor mye mor strever her hjemme (hi,hi). Gråtass er en ordentlig god gutt, men en skikkelig rampegutt innimellom ♥


Isisene våre tuller litt med Mia. Gode, herlige tulle-isiser ♥

Ønsker dere alle en herlig dag, klem fra Fru Strøm.

5 kommentarer:

 1. Putene og teppet var veldig fine,har tittet på de selv!! :-)
  Og den nyyydelige katten da!! Snakket senest i dag om at jeg vil ha meg en main coon...eller britisk korthåret...
  Fin dag til deg!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 2. Slike puter har eg og investert i. Dei er kjempefine! Får meir og meir sansen for lin:))
  Fine bilder og søt pus!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Oi, har egentlig sett disse putene hos andre her inne, og de er direkte råflotte! Må inn å se selv til HM. De passet såå fint hos deg!
  Flotte og kalde dager i Trøndelag for tida, men jeg venter på vår;)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 4. Så lekre puter! Jeg prøvde å tyvstarte med pasteller først i januar, men måtte bare innse at det var aaaaltfor tidlig.

  Lotte

  SvarSlett
 5. Hei :-)

  Så fine puter :-) Nydelig Main coon :-) Det står på min ønskeliste :-)

  Ønsker deg en flott helg :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails