Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

tirsdag 31. januar 2012

Resultat

Hei og hopp :) Her kommer resultatet av malingen jeg foretok med Pure & Original malingen. Speilet og pidestallen ble malt i fargen  Mineral White, og jeg ble godt fornøyd med den. Ønsker dere en flott dag :)




Klem fra Fru Strøm

mandag 30. januar 2012

DETALJER SPISESTUE

Hei! I dag har vi hatt et fantastisk vær med 8 minusgrader og sol :) Før vi dro til hestene rydda jeg litt i heimen og knipset maaange bilder. Nå har jeg bilder til mange blogginnlegg, så følg med folkens :)


Den nye hylleblonden er fra en gardin jeg kjøpte på loppis.



På vinduet henger min mors bryllupshansker og hennes forkle i Hardangersøm.
♥ savner deg ♥



Melkeflaskene blir mye finere når de blir kledt med gamle brev, blonder og stæsj.


Paulus er uten tvil den flotteste detaljen i interiøret :))
Jeg har kjøpt to magasinkurver som står på spisebordet. Disse er til å samle post og papirer i , samtidig som de skjuler at det alltid står to PC-er der. Vi må bruke en del av spisebordet til arbeidsplass, men nå fikk vi et greit skille mellom arbeidsplassen og resten av bordet,-supert!

Klem fra Fru Strøm

lørdag 28. januar 2012

DIY - kiste av fyrverkerikasse :)

Hei! Fru Strøm er i kreativ modus for tiden, og da er det jammen bare å kjøre på :) Under bordet ser dere den kule kisten jeg lagde av en fyrverkerikasse. Inni var den temmelig svart av sot, men etter intens skrubbing luktet den bare grønnsåpe. Jeg malte den med ett strøk Pure & Original kalkmaling, og ble utrolig godt fonøyd :) Lampeskjermen fikk også en makeover i går, med en bit blondegardin og litt blonde ble den mye finere. Har malt ferdig flere møbler, og sydd enda en rund pute, men det skal dere få se en annen gang :) 



Gråtass snek seg med på dette blogginnlegget også :)


Førbilder av fyrverkerikassen.



Teksten vises gjennom malinga når man maler med ett strøk kalkmaling.


Jeg tenkte egentlig at kassen skulle fungere som veggskap,  men i mangel på egnet veggplass her i huset ble det oppbevaringsplass for heklesaker i stedet.

Trivelig at dere titter innom siden min :)
Klem fra Fru Strøm

torsdag 26. januar 2012

Pure and Original - maling pågår.

Nå har fru Strøm fått testet Pure and Original kalkmaling, i fargen Mineral White.Selv om det står uttrykkelig på nettsiden at man skal bruke grunning, aller helst Pure and Original sin, så bestemte fru Strøm seg for at dette langt ifra var nødvendig. Siden en pensel med naturbust (anbefalt) ikke var å oppdrive her i bygda, bestemte jeg meg for å bruke svamp. Jeg hadde litt vann i malinga og kjørte på, det gikk greit bortsett fra at den rosa malinga fremdeles skinner godt igjennom etter to strøk. Hadde nok vært innmari lurt å bruke hvit grunning først, ikke godt å si hvor mange strøk som må til for å få dette bordet hvitt ! Dette er en dyr maling, faktisk 499 kr for 1 liter (men den skal blandes ut 10% med vann da) så jeg synes det bør bli et bra resultat ;)




Pidestallen var malt i fargen Benhvit fra før, og selv om jeg ikke brukte grunning her heller, ble det ganske bra allerede etter første strøk. Spennende, spennende!


Nå er det bare å vente i 8 timer før jeg kan ta neste strøk. Siden dette er en kalkmaling må man bruke en siler til slutt hvis man vil at malingen skal tåle vann, feks på baderom, fliser, bord man ofte vasker osv. Jeg har ikke kjøpt denne ennå, butikken der jeg kjøpte malinga var tom, men det er vel ikke noe problem å bestille den på nett. Det hører også med til historien at fru Strøm greide å klippe av seg en STOR bit av fingertuppen når hun holdt på med dette prosjektet. Husbonden trodde kanskje det var halve fingeren som var forsvunnet, sannheten er vel at det ble et lite hakk, men guri min som det blødde. Ja, ja, nå er fingeren plastret og ordnet så nå venter jeg egentlig bare på å få ta et nytt malingsstrøk :))

Ønsker dere en flott dag, klem fra fru Strøm

onsdag 25. januar 2012

Mine nye puter, Gråtass og isisene.

Hei og hopp :) Vi har en nydelig flott dag her i Trøndelag, supert vær til å ut å ri i. Men først skal det blogges litt... I dag får dere se mine nye puter fra HM home, ble ordentlig godt fornøyd med disse. Kjøpte teppe også, for teppe og putene er i samme stil og hørte selvfølgelig sammen ;) Jeg har fått sansen for tekstiler i lin, så får pasteller og blomstrete puter vente til våren.




Gråtass, den 10 måneder gamle Maine coon kattungen vår, prøveligger den nye duken fra Kremmerhuset. Alt nytt må utforskes og prøveligges, sånn er det bare... Om ingen av de andre får med seg at mor har flyttet på ting og tang, så kan jeg være sikker på at Gråtass har full kontroll på alle endringer som foretas. Greit at noen ser hvor mye mor strever her hjemme (hi,hi). Gråtass er en ordentlig god gutt, men en skikkelig rampegutt innimellom ♥


Isisene våre tuller litt med Mia. Gode, herlige tulle-isiser ♥

Ønsker dere alle en herlig dag, klem fra Fru Strøm.

mandag 23. januar 2012

Bilderas fra LOFTSTUEN

Hei! I dag har vi hatt et nydelig vær, og jeg og en venninne har vært på ridetur. Men jeg rakk å knipse noen bilder oppe på loftstua før jeg dro. På det første bildet ser dere en av de  blårutete putene  som jeg har sydd, bilde to viser en av de runde putene jeg lagde. Var på IKEA her om dagen, og der kjøpte jeg stoff til 10 kr meteren! Det var billig det! Det blir nok litt mer trim på symaskinen etter hvert. 








Ønsker dere en flott uke.
Klem fra Fru Strøm

lørdag 21. januar 2012

LØRDAGSGODT


I kveld har Mia tatt i bruk de nye kakeformene hun fikk i går. Hesteformer fra Ikea ♥ Hun brukte Toro muffinsmix fordi denne er glutenfri. Nam, nam,- kjempegod muffinshest :))
Ønsker dere en fortsatt god helg.
Klem fra Fru Strøm.

tirsdag 17. januar 2012

Blåst støvet av symaskina.

Hei! Da har jeg jammen meg blåst støvet av symaskina og fått sydd noen sting. Dette er ikke et se-så-flink-jeg-er-til-å-sy-innlegg, for her i huset er det bare den enkleste form for sying som foregår, og knapt nok det! De runde putene skal pyntes med heklebrikker, så jeg er i full gang med å hekle disse. Det kommer nok nye bilder når alt er ferdig og har fått sin plass i huset :) Ønsker dere en fortsatt fin uke.





Klem fra Fru Strøm

søndag 15. januar 2012

Hei! Med noen bilder fra spisestua vil jeg ønsker dere en flott kommende uke. Denne helgen har flydd av gårde uten at vi har gjort noe spesielt. Nå skal mannen min og jeg se film, så  besøksrunde i blogglandia får bli i i morgen :) Takk til dere som ser innom siden min, til nye følgere, og for fine kommentarer.
Klem fra Fru Strøm




fredag 13. januar 2012

DEN GAMLE STIGEN

Hei! Stikker innom med et lite bilde samtidig som jeg holder på å rydde i bloggen. Har sletta noen innlegg og prøvd å få litt system. Den gamle stigen som det satt nisser i for en stund siden, har nå fått en mer romantisk stil :) Ønsker dere en flott dag!
  

Klem fra Fru Strøm

onsdag 11. januar 2012

GÅ I DVALE?

Hei! Nå er jeg så drittlei av regn, sludd, is og glatte veier at jeg tror jeg går i dvale frem til våren. Kanskje jeg skal legge meg i skuvsenga og dra et ullteppe over hodet, eller krype under en av skinnfellene i sofaen? Spørs om jeg blir oppdaget lenge før våren, og bra er nok det :))

 

Regnværsklem fra Fru Strøm

søndag 8. januar 2012

LITT STUE.

Heisann :) Takk for kommentarer og besøk på siden min, og ikke minst for to nye følgere. Nå har bloggen min over 100 følgere, det er super-duper bra :) I dag kommer noen nye bilder av lillebordet og kommoden i stua, med litt annen pynt enn tidligere. Den lille kofferten kommer fra brukthandleren i bygda, mens den store har vært min fars. Den hvite stolen har vært min tantes, og kommoden har jeg arvet etter min kjære bestemor. Jeg liker særdeles godt å omgi meg med ting jeg har arvet, og som jeg føler at jeg har hatt et forhold til helt siden jeg var liten. I tillegg sper jeg stadig på med nye funn fra bruktbutikken, og interiørbutikker.

 


Ønsker dere alle noen flotte vinterdager, hilsen Fru Strøm.

lørdag 7. januar 2012

Kjøkken

Hei og hopp! Da er jula over for denne gang, og all julepynten er pakket i kasser og stablet bort,- herlig! Kjøpte meg en ny gardinkappe for en billig penge, faktisk 220 kr for 4 meter ferdigsydd kappe! Første gang jeg har gardinkappe i blått på kjøkkenet, og jeg ble utrolig fornøyd. Pynteting holdes mest i blått og hvitt nå, så de rosablomstrete fatene og muggene mine får hvile seg frem til våren :) Viser noen nye kjøkkenbilder, og et bilde som jeg tok da vi var hos hestene i dag. Bildet viser Mia og hestekompisene Drottning og Otur ♥






Vennlig hilsen Fru Strøm
Related Posts with Thumbnails