Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

mandag 19. april 2010

Bad

Hei! Jeg synes det er på tide å vise litt flere rom i Huset ved elven. I dag får dere se badet vi har i 1. etage. Etter at vi kjøpte huset har vi lagt nye fliser på gulvet og kjøpt nytt badekar. Når vi tar med oss en flaske vin og setter oss i badekaret, da er det fullstendig avslapping; herlig! Satte derfor frem en flaske vin og to glass til pynt (vinen har vi drukket opp så jeg fylte på flasken med vann, hi,hi). Skulle gjerne frisket opp flisene på veggene og baderomsinnredningen, men det blir nok ikke prioritert i første omgang. Så lenge jeg har det store badekaret mitt er jeg egentlig fornøyd ☺ Urnen med blomster fått hvit spraymaling, og da ble den jo kjempefin! Her kommer noen bilder:


Klem fra fru strøm

13 kommentarer:

 1. Deilig stort badekar - herlig. Så skikkelig kos ut m vin og blomster :)

  Tusen takk for hilsen, bar såå fornøyd med hjelpen fra Camillas Vidundelige Verden. Veldig snillt gjort. Synes jeg treffer såå mange koselige damer her inne! En stor opptur, og med på kjøpet får man masse inspirasjon og ideer :) Kan ikke bedre bli!

  Ha en flott mandagskveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Så gøy å se andres bad:) fint var det! ha ei flott uke:)

  SvarSlett
 3. For et flott badekar!!!!! Badet mitt er litet og nørdtøftig i sammenligning. Men vi hadde ikke bad i 18 (!) år, så for oss er det og ha toalett, og badekar en luksus, selv om vi ikke har fliser og varmekabler. vi har et varmegjenvinningssystem, som gjør at gulvene er varme uten kabler. Og vi hadde ikke lyst til og legge penger i fliser der og da. Får se hva vi gjør med veggene sånn etter hvert!!!! Koz dere i badekaret, med vin og romantikk.....ehh, hvor var lysene henne `a????? Vin og ..... stearinlys, ikke sant? Og litt romantiks musikk??? Klemz

  SvarSlett
 4. hei på deg.
  stilig bad dere har,deilig å slappe av i det badekaret tenker jeg.
  nydelige ting du har der,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Åh, det både høres og ser utrolig deilig ut! Godt å ha et så stort badekar, vårt er bare stort nok til èn, så jeg må ta vinen alene når jeg bader.. he he.. Delikat og lekkert hos dere! Ha en fin kveld ;) klem Gry

  SvarSlett
 6. Hei.Kjempe fint bade ditt.Vin med i badekaret høres virkelig herlig ut.Nydelig blå farge på flisene synes jeg.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 7. Lekkert bad. Det badekaret så jo bare helt herlig ut. Vi har bare et lite bad og ikke plass for badekar, derfor benytter jeg anledningen når jeg er hos mamma og pappa for der er det bobblebad :o) Det er jo SÅ godt!

  Klem

  SvarSlett
 8. Åååå!! Herleg!!:) Vin i badekaret ja! Hmm..det skal eg prøve snart! Vi har berre plass til ein i badekaret. Du er heldig som har så stort!:) Flott bad og flotte detaljer:)
  Ha ein fin kveld:)
  Klem:)

  SvarSlett
 9. Ja det er godt med stort badekar, likte så godt de glassene - så romantisk :)
  Nydelig bad, likte så godt de små detaljene på bordet ditt!ღ
  Takk for herlig hilsen, godt jeg fikk deg til å drømme hi hi!ღ
  Ønsker deg en flott mandagskveld, snart er denne uken gått også :)
  Stor klem
  Anki

  SvarSlett
 10. Heisan vennen.Enig med deg.Det er så deilig å ligge i badekaret, og slappe av med ett glass vin. Desverre er det alt for skjelden jeg gjør det. Ang skyvedørsgarderobe, har jeg også en hel vegg på soverommet med speil i. Kanskje ikke det jeg ville valgt nå, men den funker, og ett pluss er det jo også at rommet virker større ;)
  Den puffen lenger ned på siden her var kjempefin. Du er virkelig flink.
  Ha en god natt.
  :) Susanne

  SvarSlett
 11. Hei. Kjempelekkert bad dere har. Og så koselig badekar med plass til to. Jeg er badoman, men har langt ifra ett så flott badekar.

  Har foresten bodd i elvegaten på Kyrksæterøra jeg. hehe....det er mange år siden. Leigde rom hos Bugten.

  Ha en fin kveld.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 12. Å so deileg med badekar☺ Skulle ønske vi hadde større bad....

  11 daga til termin ja☺ Rar tanke-å snart skal ha ein baby i armane, og at det kan skje kortid som helst...☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 13. Ja, der så det godt ut å være.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails