Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

mandag 5. april 2010

Loftstue

Hei og hopp! Tusen takk for mange kommentarer på mine tidligere innlegg. Det er SÅÅÅ gøy:) :) Da er vi kommet hjem fra påskefjellet og er i gang med litt ordning her hjemme. Jeg har ommøblert og pynta litt på loftstuen. Det er egentlig bare en krok som er ferdig og det er denne dere får se i dag. Men fortsettelse følger.... Skal bare male noen møbler før dere får se flere bilder.


På bildet ser dere bl.a symaskinen jeg har arvet etter bestemor, bestefars gamle saks, fine blonder, briller og nåletui. Jeg oppbevarer heklekrokene mine i det fine glasset som foreldrene mine fikk i bryllupsgave.

Her ser dere skuvsengen som min far var på en øy og hentet til meg da jeg var i 17-18 års alderen. Jeg skal ordne med en tykkere madrass i sengen slik at den blir god å sitte i når man vil lure seg vekk og lese en god bok. Det hvite bordet og stolene har jeg fått av en tante. Hun brukte bordet som sybord, og det gjør jo jeg også (hi, hi).
Vinduet har jeg kjøpt på bruktbutikken i bygda. De hvite hanskene er mammas bryllupshansker. Den fine damen på bildet var min bestemors tante. Kortet med de fine rosene er konfirmaskjonskort til min far. Blomstene har jeg fått av en nabo; passet kjempegodt på vinduet synes jeg:)

Denne kurven og kardene har jeg arvet.
Ønsker dere en god kveld, hilsen fru Strøm:)

6 kommentarer:

 1. Så koselig du har det på loftet, mange fine ting du har arvet :)
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 2. Så koselig loftstue du har.
  flott seng
  hilsen anita s

  SvarSlett
 3. For et utrolig koselig loft, så mange fine små detaljer. Der er det helt sikkert deilig å trekke seg unna og nyte en god bok ja.. kjempe koselig.

  Klem C.

  SvarSlett
 4. Så fint du har det på loftsstua. Så deilig ut å kunne krølle seg sammen i senga der med en god bok. :-)

  SvarSlett
 5. Så fint du har det på loftet. Likte spesielt det gamle vinduet som en ramme for gamle minner.

  Klem May

  SvarSlett
 6. Jeg får slenge meg på det de andre har sagt, for det var virkelig en koselig loftstue du hadde! Også så mange kjekke ting du har arvet! Kjekt å lese bloggen din! :)
  Hilsen FRIEblonder

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails