Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

lørdag 10. april 2010

Flere maleprosjekt...

I dag startet på maling av to puffer jeg har hatt stående en stund. Kjøpte dem for en billig penge på den supre bruktbutikken i bygda vår ☺ Egentlig er det jo litt artige farger på dem, men de passer ikke inn hos meg. Skal male puffene hvit og sette på en tekst. Jeg gjorde nemlig en NY oppdagelse her om dagen; wallstikers kan lages på en butikk her i bygda ☺ Har lagt inn en bestilling på en vallstickers jeg skal ha i gangen. På den skal det stå: velkommen til huset ved elven. De skal også lage en som jeg skal ha på den første puffen jeg laga. Jeg har planer om flere tekster (bla for å ha på de puffene jeg malte i dag) men de hadde bare blank folie. Jeg er usikker på om det er blank eller matt som brukes i wallstikersene. Noen som har noe peiling på det?? De skal nå bestille matt folie også, så får jeg se hva jeg finner ut. Har pussa og vaska et skap som jeg skal friske opp med egghvit maling. Men jeg synes rosafargen som er inni skapet er superfin, den skal få være slik ♥ Speilet som ble spraymalt hvitt ble litt for blankt syntes jeg. I dag tok jeg derfor å gnidde på litt valnøttfarget oljebeis med en klut, det ble kjempefint! Legger ut et bilde av speilrammen så dere får se. Nå skal jeg lokke mannen min til å spraymale den rammen jeg skal lage oppslagstavle av. Åsså skal han få spraymale en brun fæl urne som jeg har arva. Her får dere se noen bilder:


Ble godt fornøyd med speilrammen ☺

oi, bildene kom visst i litt feil rekkefølge...

Kule føtter på puffene ☺Ønsker dere alle en god helg ☺ vil ønske hjertelig velkommen til to nye følgere; Kalas mystiske hjørne og Tovepia. Klem fra en maleglad fru Strøm ♥ ♥ ♥

23 kommentarer:

 1. Hei hei :) så fint det blir, jeg har en del jeg skal male jeg også, det er vel bare å sette i gang ;) Jeg blir jo veldig insperert når jeg ser hvor flink du er.
  Ha det fint
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 2. Å kor fint det blir!! Har ein del prosjekt igjen eg og. Er utruleg moro med spray og måling:)
  Ha ein strålande dag!:)

  SvarSlett
 3. Så fint det blir, gleder meg til å se de ferdige;)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. hei på deg.
  å du er bare så flink til å male da,
  nydelige tingene blir.matt eller ikke,det er vel smaken som avgjør,mine er matte..
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Velkommen som følger av bloggen min. Jeg legger deg til i blogglisten min :o)

  Jeg har også noen maleprosjekter men liker egentlig ikke å male så det blir som regel stående i kjelleren. Må vel bare begynne og så kanskje jeg synes det er gøy.

  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 6. Så koselig blog! Har lagt meg inn som følger og gleder meg til nye innlegg :)

  Driver også med malin om dagen an en puff og et skrivebord..

  Rammen ble kjempeflott - for en god ide med beisen!

  Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 7. Endelig klarte jeg å legge meg til her : D Vet ikke om det er det dårlige nettet her som gjør det vanskelig? Vi er fortsatt på hytta nemmelig : )
  Kos deg masse!
  klem

  SvarSlett
 8. Flotte puffer, og nydelig det skapet. Ramma ble jo fiiiin. skjønner hva jeg skal gjøre med gullfarget ramme jeg har, spraylakke. Jeg har egentlig ikke syntes det blir så vellykket å soraylakke. kommer liksom kladdevis, og det renner. Og det dekker ikke helt.

  SvarSlett
 9. Her var det mange prosjekter på gang. Jeg pusset opp en lignende gammel puff i fjor. Min mann snekret en topp-plate til den, og jeg bruker den nå til "blomsterbord" ved inngangsdøren. I stedet for wallstickers brukte jeg sjablonger da jeg laget tekst på puffen.

  SvarSlett
 10. Likte puffene dine kjempegodt! Du er veldig kreativ:-) Jeg er nå følger av bloggen din, blir spennende å følge deg også :-D

  SvarSlett
 11. Sååå herlig, du står på du også ser jeg .) Det blir rålekkert!
  Det er så godt å få ut litt kreativiteter av hjernekassa synes jeg :) Herlig!!
  Takk for koselig hilsen fra deg :)
  Jeg bruker å skrive på frihånd og noen ganger bruker jeg sjablonger! Noen sjablonger lager jeg også selv .) Greit og billig :)
  Disse jeg viser har jeg brukt sjablong først så har jeg malt over på frihånd med hvitt (det synes ikke så godt på bildet).
  Ønsker deg en flott kveld!♥
  Klem fra meg - Anki

  SvarSlett
 12. Så stilige puffer du har funnet deg her da.De kommer til å bli stilige når du er ferdig med de.
  Klem

  SvarSlett
 13. Kjempefint!!☺ Heldig som har funne to puffar! Står ein heime på jenterommet mitt og, kanskje eg må ta den opp her og trekke den om...☺ Er jo veldig praktiske møblar☺
  Ramma var også kjempefin!!☺

  Håpe du får ei fin veke☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 14. Så fint dette blir!! Kjempefin den kommoden, og puffene også. Jeg har en slik jeg også, praktisk å putte ting i. :) Virkelig mye stilig på bloggen din! Hulda, Husfruas Memoarer.

  SvarSlett
 15. Så lurt med oljebeisen på speilrammen. Enig i det at det blir ofte litt vel hvitt noen ganger. Dette ble jo flott. Puffene dine har kanskje lokk med stoff på? Gleder meg til å se dem ferdige.

  SvarSlett
 16. Spennende prosjekter og masse energi du har som får gjort slike ting. Likte også godt føttene på den puffen, liker slike kompakte og solide møbler som du har skaffet deg. Ønsker deg en flott og solfylt våruke. Turid

  SvarSlett
 17. Du maler og står på - så flink du er!!! Så heldig du er som har kommet over de puffene, de komer til å ble kjempeflotte!

  Ønsker deg en strående flott uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 18. jeg syntes veggord er penest med matt folie, men det er min mening da. ;)

  Speilrammen ble knallfin syntes jeg ! ♥

  Ønsker deg og dine en nydelig mandag ! ♥

  Klem Anette ♥

  SvarSlett
 19. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Hjertelig velkommen som følger. Legger meg til som følger hos deg og, dvs prøver, trøbler litt med det enda.

  Så koselig blogg du har. Gleder meg til å følge det videre.

  Min mor er fra Aure. Det er vel en halvtimes tid fra deg vel.

  På disse lysene brukte jeg faktisk decoupage lim. Bak avisen er Den stive plastikken på som gjør at lyset brenner finere. Funket bra med lim. Vanlig vis bruker jeg varmlufts pistol og spise skje. Varm skjeen og stryk over. Kjempe enkelt.

  Ha en flott dag.

  Tove

  SvarSlett
 20. Hei ♥

  Her var de jo hyggelig ♥ Flott blogg , morro å på bildene av opppussing :))

  Takk for fine ord på bloggen min ♥ Kjempehyggelig , og du må gjerne delta på min Give Away ♥

  Ønsker dej en herlig dag ♥

  Klem fra Hege :))

  SvarSlett
 21. Har en utfordring til deg inne på bloggem min.

  SvarSlett
 22. hei hei du wallstickersene er matte...har i sort og lysegrå :)

  SvarSlett
 23. matt folie er det fineste, jeg solgte blank folie før men det var ikke så veldig fint syns jeg....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails