Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

fredag 16. april 2010

Hjemmelaget minnetavle

Hei! i dag er det en dårlig dag gitt, er kvalm som fy! De sier det går farang her i bygda, så det er vel noe sånt jeg kjenner på.

Laget denne minnetavlen i går kveld. Rammen er fra de to puffene jeg holder på å pusse opp. Jeg har fått laget nytt lokk til puffene for det var bare en tynn finnerplate inni denne rammen, det holder ikke for min solide rumpe! Fikk en ide om å male og bruke disse rammene til noe. Den ene ble altså denne minnetavlen. Brukte matt egghvit maling som jeg tynnet ut med whitesprite slik at malingen blir tynnere og litt gjennomsiktig. Jeg klippet til et passende stykke med hønsenetting som jeg stiftet på baksiden av rammen. Jeg laget en sjablong i "transparentark" og skrev den på med noe grå oljemaling jeg hadde stående. Denne tavlen kan man jo pynte med hva man vil, og man kan bytte ut tingene så ofte man ønsker. Jeg kjøpte noen søte små klesklyper på Nille som man kan feste tingene med.



De som har mistet sine foreldre tidlig, slik som jeg har gjort, vet at det er godt å omgi seg med litt mamma og pappating☺Jeg har derfor hengt opp ungdomsbilder av mamma og pappa, og et perlearmbånd jeg har fått av mamma. Den lille dingsen til venstre er noe de brukte før i tiden til å feste på seg garnnøstet når de gikk og strikket. Den har jeg arvet fra mammas slekt, synes den er litt artig! Inni dette nydelige konfirmasjonskortet står det en gratulasjon til min bestefar. Disse gamle skjøre kortene er så fine og kan aldri måle seg med nylagde kopier...
Klem fra en kvalm fru Strøm

19 kommentarer:

  1. Å det var ei søt minnetavle♥ So koseleg med slike!!

    Tru det er mest vanleg med bølger på vaskebrett ja, eg har aldri sett slike knoppar som på mitt før eg såg det på finn. Var litt spent pga det, men når eg fekk det var det faktisk veldig fint, kjekt at det ikkje er heilt vanleg☺

    God helg til deg☺

    Klem M♥

    SvarSlett
  2. Å så flott den var. Du er virkelig kreativ og flink :)
    Ang blomstersjalet, kan jeg nok ikke ta æren for det, det er det min venninne Tonje, som jeg har bloggen Kammerset sammen med, som har laget. Hun er kjempeflink til å strikke og hekle. Ønsker deg en flott dag.
    :) Susanne

    SvarSlett
  3. Så kreativ du er for tida då!:) Kjempefin vart den!:)
    Ønsker deg god bedring:).og god helg:)
    Klem:)

    SvarSlett
  4. For en flott ide til gjenbruk og en fin måte å minnes noen på;)
    Håper du blir fort frisk igjen!

    Klem fra Grete

    SvarSlett
  5. hei på deg,
    dette var rett og slett så stilig,
    flink du er altså.
    ønsker deg en herlig helg og god bedring,
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  6. For ei nydelig minnetavle. Skal si du er kreativ og flink.

    God bedring, håper du er snart bra igjen.

    SvarSlett
  7. Hærlighet korr flink du e, Marit! Bli heilt matt av dæ æ ja:) Men d e fint at du kan gi sånne som mæ litt inspirasjon, min gode vænn;)

    SvarSlett
  8. Det var en utrolig vakker ting og du verden så fint det ble, du er nok en veldig kreativ dame tenker jeg :o) Nå skal jeg kose meg litt på bloggen din, la meg til som følger også *god helg*

    SvarSlett
  9. Så nydelig minnetavle du har laget!! Det er viktig å ta vare på de gode minnene, enten de er nye eller gamle, og da er jo en slik tavle helt perfekt :)

    SvarSlett
  10. Så lurt med en minnetavle til å henge små men gode minner på.
    Klem fra elin

    SvarSlett
  11. Dette var lekkert! Mye flott her!

    Jeg legger meg også til som følger ;) Er supert med gamle møbler ja!

    Klem Silje

    SvarSlett
  12. Såå utrolig nydelig minnetavel!!♥
    Herlig med ett så koselig sted å minnes sine kjære :)
    Riktig vakkert!!♥
    Takk for din herlige hilsen hos meg litt før i dag!♥ Så kos så!!
    Ønsker deg en riktig god bedring, håper kvalmen bare er ett blaff og at det ikke blir til noe mer!♥
    Goklem fra meg
    Anki

    SvarSlett
  13. Så stilig, den ble kjempefin:) Og så koselig pynt det var på den:)

    En veldig god idè!!

    Ha en flott helg;)
    ( moro å høre at noen liker hesteinnleggene ;)

    SvarSlett
  14. Du er jammen kreativ, veldig fint ble det ! ♥
    Hva gjorde du med det gamle vinduet egentlig ?
    Nydelig oppslagstavle i innlegget under, utrolig flink du ! ♥

    Ønsker deg og dine en nydelig helg ! ♥

    Klem Anette

    SvarSlett
  15. Anette, det gamle vinduet har fått plass på det gamle sybordet på loftstuen. jeg har lagt ut bilder av det i et tidligere innlegg. Kvalmen er heldigvis bedre. God helg til dere alle.

    SvarSlett
  16. Så koselig med en slik tavle! Så flott å kunne henge opp ting som betyr noe for en.
    God bedring til deg og nyt helga! Klem fra meg;)

    SvarSlett
  17. Heisann!

    Tusen takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min, og ja.. jeg har heklet overdelen selv, det er enkelt, men utrolig tidkrevende, og litt frusterende siden oppskriften sto på engelsk.. så nå har jeg grublet så fælt at jeg har glemt hvordan oppskriftene er på norsk.. haha!

    Kjempefin minnetavle, så koselig å ha så fine gamle bilder av foreldrene sine. Jeg har noen av besteforeldrene mine, og der minte du meg på at jeg må henge dem opp når jeg kommer hjem, har jo en kjempefin lenke jeg ikke bruker til noenting! Takk!

    klem fra ida

    SvarSlett
  18. Hei!
    Og takk for koselig hilsen hos meg:)
    Så flott minnetavle du laget,en fin måte å ta vare på minnene på!
    Fin blogg du har, så herlig med all kreativiteten her i blogglandia:)
    Ønsker deg ei toppers helg!!

    SvarSlett
  19. Heia Marit! Fin blogg du har! Har ganske lik smak æ å du sjer æ! Har laga sånn "minnetavle" æ å, brukt en vinduskarm m tre "rom". Hønsenetting i de to ytterste, og ei klokke i midten.. Hengt den på veggen over kjøkkenbordet.. Godt fornøyd! Arti m interiør da....
    Marita S.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails