Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

torsdag 25. mars 2010

Kjempegod ide

Hei! I dag har jeg vært på den beste butikken i bygda; Hjørnestuo:) Der har de et godt utvalg med pynt i den nostalgiske og slitte stilen; helt i min smak! I dag fikk jeg se at de selger noen hjemmelagede lykter ordnet av laminerte servietter. Inni setter man et høyt glass med telys i. Jeg måtte bare prøve å lage slike selv i dag, og jeg ble kjempefornøyd. Jeg og Mia har også laget påskeduker med decopage av servietter. Her kommer noen bilder av det vi har laget.
Ønsker dere en flott dag, hilsen fru Strøm.

12 kommentarer:

 1. Hærlighet så lurt!! Derre må æ bærre prøv:))

  SvarSlett
 2. Så fine!
  Det var jo kjempelurt, dette vil jeg også prøve ut;)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Hihi, der var jo avataren min jo, artig!
  Mye kjekt man kan lage om man bare har tiden.

  Klem

  SvarSlett
 4. Dette var kjempefin påskepynt, klem fra Gunn.

  SvarSlett
 5. Kjempegod ide , så fint det ble!
  God helg :)
  Klem T

  SvarSlett
 6. Heisan! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Kjempesmart med lyslykten du viser. Jeg har lamineringsmaskin, så nå er jeg fristet til å prøve en lignende.

  SvarSlett
 7. Heisann..endelig fant jeg deg...så koselig at du ble min følger, og tusen takk for kommentar hos meg..De lyktene var kjempe lekkre, jeg skjønner litt om hvordan de er laget, men hvordan får du dem sånn bøyd??Klems..

  SvarSlett
 8. Smart lykt :o)

  Har fått dilla på disse luene. Så dine også, kjempefine :o) I dag la jeg ut et innlegg med en som er lik den lilla varianten din.
  God helg!

  SvarSlett
 9. Hei. Artig at mange liker lyktene, de er faktisk finere i virkeligheten enn det de ser ut som på bildene:)Svar til Minka:det er laminer to sider til hver lykt åsså har jeg tatt hull med hullmaskin i sidene og knytt de sammen med blonde/hamp/silkebånd; da bøyer de seg slik av seg selv. Inni setter man et høyt glass (slik at det ikke blir brannfarlig)med telys oppi. Man kan jo lage lykt til enhver anledning i og med at man kan variere motivet man laminerer. Jeg tenkte det hadde vært gøy å la frøkena i huset lage en tegning som jeg laminer til lykt; det blir en personlig lykt det! Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 10. Så herlig!! Vakre lykter, blir sikkert nydelig med lys i! :) Virkelig krativt!
  Så flink du er :)
  Takk for din hyggelige hilsen hos meg! Ja, det er så koselig å lage og dekorere sammen med barna! De lyser opp når det er snakk om maling og pynting! Så gøy så!
  Lykke til videre med kreativiteter i dag :)
  Ønsker en herlig helg og god påske! :)
  Klem Anki

  SvarSlett
 11. Å, så god ide! Slike har jeg ikke sett før.
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails