Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

onsdag 3. mars 2010

Spiseplass.

Jeg er en helt fersk blogger som hiver meg med på utfordringen til NIB (norske interiørblogger);vis oss din spiseplass. Jeg liker den lyse landlige/romantiske stilen fordi den gjør det så lett å pynte med arvede ting som betyr mye for meg. Vi har to spiseplasser i huset vårt, ta en titt på dem begge:)

I spisekroken på kjøkkenet inntar vi de fleste måltider i hverdagen. Kjøkkenbordet og slagbenken kjøpte vi nytt for mange år siden. Det er deilig å sitte mellom alle putene i slagbenken og kjenne duften av god mat bre seg ut i rommet.
Dette er den lille hylla i spisekroken på kjøkkenet. Som dere ser liker jeg godt å pynte med gamle arvede ting.


Tallerkenrekken på kjøkkenet viser noe gammelt og noe nytt.

Når vi har gjester eller koser oss litt ekstra inntar vi måltidet ved spisestuen. Bord og stoler er fra Lom-møbler og ble kjøpt i denne fargen da vi flyttet inn i dette huset for 3 år siden. Skapet, tallerkenrekken og pidestallen har jeg malt i en tilsvarende farge som bord og stoler. Lampen over bordet er jeg veldig glad i, den har jeg arvet fra besteforeldrene mine.

Jeg liker godt gamle tallerkenrekker. Dette er nr.2


Detaljer fra skapet ved spisestuebordet.


 Håper dere likte det dere fikk se. Velkommen igjen:)

3 kommentarer:

  1. Her var det mye koselig og mye stemning. Fine bilder du viser. hilsen Anita s

    SvarSlett
  2. En skjønn og landlig spiseplass:) Koselig og inspirende blogg du har:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails