Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

mandag 29. mars 2010

God påske

Da ønsker jeg å ta påskeferie og bare kose meg med krim, interiørblader, hest, påskemarsipan, hekling m.m Som dere ser har jeg heklet meg påskelue, påskelabber, sitteunderlag og glassbrikker, så nå er jeg godt beredt:) Har tatt noen bilder på platten i dag og min manns kommentar var: " derre må nå værra en gedigen bløff!". Ja, jeg må innrømme at det ikke er slik vi pleier å ha det på platten. Men det ble jo noe fint for dere å se på, ble det ikke det da? Bordet ble tatt frem fra leikerstua og puffen og vinduet fra garasjen. Jeg hadde god hjelp fra storgutten min i dag til å bære frem tingene. Jeg blir så inspirert av å se i andre blogger, da kommer jeg på at sånn har jeg i garasjen og sånn har jeg i et skap, og da er det bare å hente frem; artig! Hvis det er noen som synes at det har vært mye håndarbeid/hobby og i minste laget med interiør i bloggen, så ikke fortvil! Jeg har mange planer, så det vil bli mer interiørstoff i bloggen etter påske. Kos dere masse i påsken:) Her kommer et bilderas av den gedigene bløffen, og en påskekledt fru Strøm:
Luen og labbene er laget etter samme oppskrift som de jeg har brukt tidligere. Linkene til oppskriftene ligger i tidligere innlegg.
Da ønsker jeg alle en riktig GOD PÅSKE, hilsen fru Strøm.

16 kommentarer:

 1. Sååå herlig!! :) Så lekkert!! :)
  Ønsker deg en fantastisk påske så gleder jeg meg til å se mer av det vakre du lager! Jeg synes ikke det er for mye!! :)
  Goood påske :)
  Klem Anki

  SvarSlett
 2. Så koselig du har laget det,selv om det bare er på lissom:))
  Morro og se deg:))
  Så mye fint du har laget.
  Kos deg i påsken:))
  Klem fra Synnøve som ikke bor mange milene unna deg

  SvarSlett
 3. du er så flink med håndarbeid1 En fryd å se at du klarer å få det til så pent og nøye! Gøy med innnlegg med hånarbeid1 God påske!

  SvarSlett
 4. Så koseleg du har det, bløff eller ikkje. Skulle ønske eg også kunne leite fram slike ting frå garasja og andre stader. God påske!

  SvarSlett
 5. Så flott du har gjort det. God påske til deg også, kos deg!

  SvarSlett
 6. Deilig påskestemning på verandaen. Syns ikke det gjør noe om du ikke har det slik til vanlig..du viser en stemning, og da må man jo ordne det til litt ekstra;)
  Flotte ting du har laget...luen var kjempelekker.
  God påske til deg også;))

  SvarSlett
 7. Ville bare ønske deg en riktig god påske. Nyt våren og noen deilige fridager! Albertine

  SvarSlett
 8. Så koselig du har pyntet :) ha en riktig fin påske.
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 9. Så koselig du hadde fått det...Tenker mannen tenker sitt,hihi..Og fin påske stas du hadde laget til deg selv, er det opåske så er det påske..kos dere masse, klems...

  SvarSlett
 10. Kjempekul påskelue!
  Ha en riktig fin påske :-)

  SvarSlett
 11. Bløff eller ikke. Kjempe koselig uteplass.
  God påske til deg og dine.
  Klem fra Katarina

  SvarSlett
 12. Fine ting du har heklet! God påske til deg, klem :)

  SvarSlett
 13. Tøft med litt sjølironi i blogg-verden tyttje æ. Og fint vart det! Ønske dæ og dine ei kjæmpefin påsk! Klem!

  SvarSlett
 14. Her har du fått laget litt påskestemning. Ønsker deg en riktig god påske videre. Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 15. Ja da er det kanskje på tide og ta alle tingene i bruk inne i huset? Det er jo innmari flotte ting, da! Alt for galt og ha det slengendes i garasjen, he-he Klemz

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails