Det er Fru Strøm som skriver i denne bloggen. Jeg bor sammen med familien min i et hus ved elven. Jeg er 39 år og er gift med Herr Strøm. Barna i familien er en gutt på 20 år og en jente på 11 år. Jeg er glad i interiør, hekling/pjoning, hest, familieliv og hytteliv. Det er disse aktivitetene bloggen vil omhandle. Du er velkommen som leser og følger av bloggen min ☺

tirsdag 16. mars 2010

Vårlige tablå.

I bloggverden er det nå mye snakk om lengselen etter vår, og det legges ut fine bilder av små vårtegn. Hos oss er det snø, snø og atter snø; altså lite vårtegn å spore bortsett fra et det er lengre og lysere dager. I dag har jeg derfor rotet litt i skuffer og skap og funnet frem noen pyntegjenstander med vårfarger. Det var artig, jeg fikk faktisk litt vårfølelse! Herlig, herlig:)I går var jeg på bytur og var faktisk så heldig at jeg fant det garnet jeg manglet + at jeg fant mye, mye mer flott garn. Heklet labber av et flerfarget, litt vårlig garn i gårkveld.Ha en flott dag, hilsen fru Strøm:)

2 kommentarer:

 1. Heisann, så koselig blogg du har. Vi liker nok mye av det samme vi, og er begge glad i å svinge heklekroken. Angående spørsmået om labbene jeg har heklet, så er jeg litt usikker på om du spør om de heklede tøflene, eller sokkene. Jeg svarer på sokkene nå ihvertfall, så får du heller spørre igjen om jeg svarer på feil ting. Jeg har tatt med link til norsk oppskrift på sokkene her: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=120&d_id=36&lang=no
  Jeg valgte å ikke lage vifteborden, da den på min modell i hvertfall ikke ble pen. Da heklet jeg i stedet staver rundt, og lagde en runde med stav+en løsmaske for å få huller til å trekke gjennom silkebåndet.
  Jeg er forferdelig dårlig til å forklare hva jeg gjør, som oftes dikter jeg underveis, og vet ikke alltid hva jeg har gjort når produktet er ferdig:-)
  Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så fin blogg du har! Måtte bla meg gjennom hele... Du lager også så mye fint! Så en hvit heklet lue med blomst som jeg likte så godt. Må sjekke ut linken og kanskje lage meg en slik selv :)

  Klem Linda

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails